Evenimente

MOURNING BELOVETH ajung pentru prima data la Bucuresti

Mourning Beloveth este prima trupa care confirma participarea la “Doom over Bucharest”, eveniment ce va avea loc vineri, 15 Aprilie 2016 in Music Club.

mourning-beloveth-doom-over-bucharest

Irlandezii ajung pentru prima oara la Bucuresti, la o distanta de 3 ani de la primul lor concert sustinut in Romania in cadrul festivalului Dark Bombastic Evening.
Mourning Beloveth s-a format in 1992 in Irlanda dar numai in 1996 a reusit sa debuteze cu un prim demo ce continea 2 piese intitulat „Debut”, inregistrare facuta chiar de membrii trupei. Primul album de studio, „Dust”, apare in 2001 iar in 2002, „The Sullen Sulcus”
Noul album, “Rust & Bone “urmeaza sa fie lansat oficial pe in 22 Ianuarie 2016, via Van Records. “Rust & Bone” a fost inregistrat in studioul Skyhammer Studios pe parcursul a 6 zile si reprezinta un noul capitol in povestea Mourning Beloveth.
Un preview al noului album poate fi ascultat mai jos:

MOURNING BELOVETH – Lineup:
Darren Moore – Voce
Frank Brennan – Chitara, Voce
Timmy Johnson – Tobe
Pauric Gallagher – Chitara
Brendan Roche – Bass
https://www.facebook.com/MourningBelovethBand
http://www.mourningbeloveth.com/
In scurt timp vom reveni cu noi confirmari si cu detalii legate de pretul biletelor. Numarul biletelor va fi limitat la 200.
Acesta va fi primul eveniment sub egida „Doom over Bucharest” urmand si altele sub acest nume.
„Doom over Bucharest” nu va insemna doar lineup-uri din sfera de doom metal, astfel ca pe parcurs se vor putea regasi si trupe de black/death/gothic/stoner/post metal.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top