Tatuaje

Modele de tatuaje cu dragon

Tatuajele cu dragonii sunt populare atat in randul barbatilor cat si in randul femeilor si simbolizeaza noblete, magie, putere, transformare si imaginatie, perseverenta, loialitate si abilitatea de a iesi din normal.

Tatuajul cu dragon este adesea folosit ca un simbol al fortei si puterii. Dragonii sunt deasemenea un simbol al spiritualitatii si magiei.
Sunt unele dintre creaturile mitologice cele mai faimoase. Dragonul este un gigant inaripat, care sufla flacari, avand puternice influente japoneze si chineze. Dragonul reprezinta cele petru elemente – Pamant, Foc, Aer si Apa – cu cele patru puncte cardinale – Est, Vest, Nord, Sud, fiind simbol al cerului, apei, pamantului si subteranului.
In China, este un simbol al supranaturalului si al puterii imperiale, iar in Japonia dragonii sunt considerati un simbol al nemuririi in timp ce in vest sunt un simbol al conflictului umanitatii cu iadul.
Unul din lucrurile ce face ca tatuajul cu dragon sa fie atat de popular este coloratia bogata.
Sunt doua tipuri de tatuaje care se folosesc foarte des. Primul, este dragonul vestic, care are un trup subtire, aripi ca ale unui liliac si un gat lung. Al doilea, dragonul estic, care are un corp asemenea unui sarpe si nu are aripi. Dragonul vestic este mai popular in povestile mitologice. Uneori poate capata un simbolism profund. De exemplu, dragonul celtic “cercul vietii” intentioneaza sa reprezinte ciclul vietii. Poate exprima de asemenea mandria. Dragonul estic apare ca o creatura asemenatoare unui sarpe. Acesti dragoni simbolizeaza diferite elemente, precum focul, aerul, pamantul si apa. Cele mai multe tatuaje sunt stralucitoare si colorate, sau pot fi negre cu umbre gri.
Combinatia de negru si rosu este o intruchipare extraordinara a tatuajului, care poate fi folosit si ca un tatuaj tribal. De exemplu, dragonul peste Koi. Se spune ca pestele Koi este un simbol al masculinitatii, intelepciunii si longevitatii.
Poate fi un simplu desen a unei creaturi care seamana cu un peste si un dragon, dar se poate realiza si un desen mai complex care sa arate transformarea treptata a unui peste intr-un animal. In plus, fundalurile din spatele acestor tatuaje pot fi diferite la fel ca si dragonii. Se poate folosi o imagine cu o flacara, flori, fortarete medievale, iesiri din pesteri, munti sau un cer colorat.
Negru sau colorat, aplicat pe o portiune mai mica sau mai mare a corpului, in functie de model, tatuajele cu dragon simbolizeaza puterea, nobilitatea, magia si superioritatea. In acest scop am selectat mai multe modele pentru a te inspira.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top