Tatuaje

Model de tatuaj: Flori de cires

Floarea de cires este un simbol vechi japonez. Tatuajul cu floarea de cires sau tatuajul Sakura exprima traditia si cultura frumusetii si elegantei japoneze, si este preferat si faimos datorita culorii si atractiei tinutului. Florescenta circulara a florii de cires este adesea identificata cu ciclul vietii umane, Sakura amintindu-ne ca suntem oameni, se formeaza, infloreste….apoi se inmulteste si moare in bataia unui vant rece.
Tatuajul cu floarea de cires este popular printre tineri si in special printre femeile din intreaga lume. Copacul Sakura este acoperit de numeroase flori albe si roz- este cu adevarat magic cand privesti cum florile ies printre frunze. Tatuajul simbolizeaza inceputul unui drum si arata faptul ca suntem destinati sa ne nastem, sa inflorim, sa ne inmultim si sa murim precum aceasta floare.
In acesta colectie am selectat 16 de modele de tatuaje cu floare de cires pentru a te inspira, sperand ca vei selecta acesta gingasa floare pentru a o tatua pe corpul tau. Bucura-te de aceste modele!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top