Articole

Cum sa iti alegi un citat pentru tatuaj

Sunt multe tipuri de oameni care isi fac tatuaje: unii care isi aleg un model pentru ei insisi si altii care isi fac un tatuaj pentru semnificatia si mesajul care vor sa il transmita altora. Daca esti unul din cei care vor un tatuaj cu o semnificatie si un inteles aparte ai nevoie de un tatuaj cu citat.
Acest tip de tatuaj este frumos datorita fontului, formei, literelor si a modului in care sunt aliniate cuvintele. Chiar daca de multe ori o imagine merita 1000 de cuvinte, in acest caz trebuie sa fii specific si clar cu privire la mesajul pe care vrei sa il transmiti pentru a fi usor de inteles.
Singura parte dificila a tatuajelor cu citate este aceea ca trebuie sa fie scurt. Nu poti alege un mesaj prea lung sau vei sfarsi prin a acoperi prea mult din suprafata pielii. Din nefericire cele mai cool mesaje sunt destul de lungi si vei sfarsi prin a nu gasi nici o solutie. Doar daca planuiesti sa iti foloseste o suprafata mare a corpului nu vei avea nici o problema. Majoritatea oamenilor au nevoie de tatuaje ce pot fi ascunse cu usurinta. Asadar daca alegi un tatuaj cu citat fii sigur ca ai ales un mesaj cu adevarat concis. Aici vei gasi cateva imagini cu tatuaje care contin citate, bucura-te de ele!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top